torstai 9. heinäkuuta 2015

I'm back

Jalkaterät ovat olleet arkana jo jonkin aikaa ja ratajuoksu piikkareilla on pahentanut tuntemuksia. Juoksu ei ole muutenkaan kulkenut, sitten viime syksyn jälkeen ja itseluottamus on ollut täysin nolla. Keskiviikona valo alkoi kuitenkin paistamaan risukasaan! Lähdin tekemään rataharjoitusta Kimpisen kentälle valmentajani Ramin kanssa ja olin varma heti alkuun, että saisin juosta tuskainen ilme kasvoillani, alle aikatavoitteiden. Aamulenkki tuntui todella pakonomaiselta, niin kuin kaikki kisat ja harjoitukset tähän asti.
      Yllätyin iloisesti, kun vedot kulkivat pitkästä aikaa kohtuullisesti ja Ramin mielestä juoksuni näytti parhaimmata mitä tänä kesänä on ollut. Vaikka tuntuma ei ollut vielä ihan sama kuin ennen, loi harjoitus kumminkin uskoa tulevaan. Peikko on poistettava hartioilta ja tästä on ruvettava nauttimaan!
      Viime viikonloppuna kisailtiin SM-viestit Seinäjoella. Oma osallistumiseni oli epävarmaa, vielä edeltävinä päivinä, mutta päätin lähteä kuitenkin juoksemaan. Jalkaterät olivat turvoksissa ja arkana edellisestä rataharjoituksesta ja olo oli hieman vetelä. Halusin kuitenkin lähteä edustamaan seuraani ja näkemään kavereita muilta paikkakunnilta. Onhan oman seuran kilpailuasun päälle pukeminen ja joukkueen eteen taisteleminen ihan huippu juttu! En todellakaan olisi halunnut jäädä kotiin yksinäni harjoittelemaan ja seuraamaan kisoja televisiosta. Matkana oli N19 sarjassa 3x800m, mikä on minulle täysin alimatka, varsinkin nyt terävyyden ollessa kadoksissa. Näitä "sprinttimatkoja" on vain juostava, että se terävyys löytyy. Tämä teki todella hyvää ajatellen tulevia EM-kisoja!
   
   
   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti