tiistai 3. marraskuuta 2015

piristystä pimeään

Moi! Talvi tulee ja ulkona pimeää, mustaa ja ankeaa. Masennukselta on vaikea välttyä ja juoksemaan on inhottava lähteä pimeään vesisateeseen. Itse olen kokenut syysmasennuksen muutaman kerran, mutta nyt olen oppinut välttämään sen. Siksi ajattelin nyt kertoa millä keinoilla teen arjestani hieman mielekkäämmän. :)
Vaikka välillä on todella vaikea löytää valopilkkuja mistään, niin koitan kuitenkin etsiä asioista sen positiivisen puolen!

1.Juoksumatto ja netflix = kun ulkona on aivan kauhea sää, saatan juosta pidemmätkin lenkit juoksumatolla ja katsoa samalla muutaman elokuvan ;) aika menee näin todella nopeasti..

2.Heijastinliivi= hommasin itselleni todella kevyen juoksu-heijastinliivin ja ihastuin täysin. Ei tarvitse pelätä ettei autoilija huomaisi, eli saa juoksennellaihan rauhallisin mielin. Odotan pääseväni pimeään lenkille, jotta voisin pukea heijastinliivin päälle :D:D (ostin myös koirillenikin ja nyt olemme kuin kolme marjaa)

3. Otsalamppu= Mahtavaa juosta pilkkopimeässä, ainoastaan otsalampun valossa. Myös maastopyöräily pienillä poluilla on sopivan haasteellista ;)

4. Sauna<3 = kun tulee lenkiltä on ihanaa suunnata suoraan saunaan ja rentoutua.

5.Saipa= lähes viikottain täytyy käydä kannustamassa Meidän pojat voittoon!!

6.Venyttely ja rullailu= treenien jälkeen saa heittää aivot narikkaan ja rollingrollingroliingrolling. Kun lihakset on kireät, niin mielikin on kireä..

7.Keitto ja kaakao= molemmat lämmittää mukavasti kylmällä pakkaskelillä (+maistuu hyvälle)

8.Jääpallo, jääkiekko, pikaluistelu ja muu pelailu= talvikaudella kun ei ole ratakisoja, saa korviketta muista lajeista!!


9.valot = tykkään sytytellä kynttilöitä ympäri taloa ja pihaa. Kauniit valot tuovat ihanan tunnelman 

10.Kaverit= Aina voi hakea vertaistukea ja puhua ystäville jos on vaikeaa. Leiritykset 
 ulkomailla on ihan mahtavaa hyvässä seurassa!! 

11.Esikuvat= Jos muut ovat pystyneet kehittymään Suomen talvessa, niin pystyn minäkin!!


12.Unelmat, tavoitteet ja usko onnistumiseen= Minkä vuoksi minä teen tätä ;) (lisäksi hauskuuden)

-A

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että olette tällaisen blogin perustaneet. Urheilu- ja erityisesti kestävyysurheilufanina lueskelen mielelläni muiden edesottamuksista, treeneistä ja muista kuulumisista.

  Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti paras näistä on toi sauna lenkin jälkeen <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista